Reacties lezers stemmen me hoopvol

Jacqueline-van-Esch-KN-Jan-Peeters.jpg

Reacties lezers stemmen me hoopvol

Jacqueline van Esch (50) werkt met veel liefde aan de verspreiding van Katholiek Nieuwsblad. Ze belt mensen die een proefabonnement hebben gehad en is het aanspreekpunt voor de promotie in parochies.

Jacqueline is geen onbekende bij KN. Al twee keer eerder werkte ze er, en zette onder meer de marketingafdeling op poten. Ze geniet van het contact met lezers, vertelt ze. “De mensen die ik na een proefabonnement bel, reageren vaak heel leuk. Soms komen er zelfs hele levensverhalen naar boven. Ik neem dan de tijd om te luisteren, dat kun je niet afkappen. Natuurlijk denken we ook commercieel, maar niet op het Amerikaanse af.”

Ze ziet veel mogelijkheden om het bereik van KN te vergroten, vertelt ze, onder meer door de promotie-acties in parochies die later dit jaar zullen beginnen. De reacties na proefabonnementen vindt ze veelbelovend. “Ik hoor vaak dat mensen vinden dat KN positief veranderd is. Dat stemt me hoopvol!”

De Arnulfus Stichting en uw geld​

De Arnulfus Stichting geeft financiële ondersteuning aan gedrukte landelijke media met een katholieke signatuur, met name aan Katholiek Nieuwsblad. Dit blad verschijnt wekelijks bij abonnees in hoofdzakelijk Nederland, maar ook in België. Katholiek Nieuwsblad heeft vanaf zijn oprichting de intentie gehad een positieve bijdrage te leveren aan kerk en samenleving. De toonzetting van Katholiek Nieuwsblad is gebaseerd op een goed gefundeerde katholieke visie op onze maatschappij. 

Om de continuïteit van het verspreiden van de blijde boodschap voor de toekomst te waarborgen is uw financiële bijdrage van onmisbaar belang. Dat kan door een gift maar ook op een andere wijze.

Wat vindt ú cruciaal? Oormerk uw gift!

Iedere gift aan de Arnulfus Stichting komt direct en geheel ten goede aan degelijke katholieke journalistiek, daar kunt u van op aan. Maar wist u dat u uw gift ook kunt oormerken voor specifieke projecten die ú van essentieel belang vindt binnen het geheel?

Dit zijn de projecten die de Arnulfus Stichting in het bijzonder onder uw aandacht wil brengen:

  • KN Jong: Hét online platform vóór en dóór katholieke jongeren. Zie kn.nl/jong.
  • KN Rome: Goede verslaggeving uit de Eeuwige Stad, met een eigen correspondent in het Vaticaan.
  • KN Internationaal: Er gebeurt méér in de wereld(-kerk) dan wat wij in West-Europa doorgaans zien! KN brengt het in beeld dankzij correspondenten over de hele wereld, en goede reportages uit o.a. Latijns-Amerika, Afrika, Azië en het Midden-Oosten.
  • KN Online: Juist op internet is een betrouwbare bron van katholiek nieuws essentieel; steun daarom de verdere ontwikkeling van kn.nl als platform voor informatie, inspiratie en verdieping.
  • KN Onderzoek: KN heeft onlangs een grondig en langlopend onderzoek afgerond naar de uitdagingen én kansen van parochies in deze tijden van kerksluiting. Een uniek en urgent project. Steun voor nog meer van dit soort onderzoeksjournalistiek.

 

Indien er op het moment van uw donatie voldoende steun is voor een bepaald project gaat uw gift naar een van de andere projecten of soortgelijke projecten.