Dankbaar en hoopvol. 40 jaar Arnulfus Stichting.

Dankbaar en hoopvol. 40 jaar Arnulfus Stichting.

Hoop vinden we in het goede nieuws, dat houd je niet voor jezelf maar gun je iedereen!

Arnulfus Stichting is jarig en daarmee willen we u van harte feliciteren. Het is namelijk dankzij uw steun dat wij ons al 40 jaar in kunnen zetten om een positieve bijdrage te leveren aan kerk en samenleving. Wij bieden u daarom een hoopvolle jubileumbijlage aan. Om een gefundeerd katholiek geluid te laten horen via Katholiek Nieuwsblad, blijft die steun onmisbaar.

40 jaar zetten wij ons met enthousiasme in om tekenen van hoop te laten zien, om de boodschap van geloof, hoop en liefde op een eigentijdse wijze zichtbaar te maken.

Wij willen dit werk de komende 40 jaar voortzetten en daarom doen wij een beroep op u! Maakt u deze toekomst mogelijk door uw steun met een jubileumgift van bijvoorbeeld € 40,00. Maar natuurlijk is iedere gift welkom. Daarmee maakt u het verschil.

In de jubileumbijlage leest u hoe u ons op verschillende manieren kunt blijven steunen.

Geen jubileumbijlage ontvangen? Vraag er een aan via email; info@arnulfus.nl

Hartelijk dank voor uw steun, voor uw gebed!

De Arnulfus Stichting en uw geld​

De Arnulfus Stichting geeft financiële ondersteuning aan gedrukte landelijke media met een katholieke signatuur, met name aan Katholiek Nieuwsblad. Dit blad verschijnt wekelijks bij abonnees in hoofdzakelijk Nederland, maar ook in België. Katholiek Nieuwsblad heeft vanaf zijn oprichting de intentie gehad een positieve bijdrage te leveren aan kerk en samenleving. De toonzetting van Katholiek Nieuwsblad is gebaseerd op een goed gefundeerde katholieke visie op onze maatschappij. 

Om de continuïteit van het verspreiden van de blijde boodschap voor de toekomst te waarborgen is uw financiële bijdrage van onmisbaar belang. Dat kan door een gift maar ook op een andere wijze.

Wat vindt ú cruciaal? Oormerk uw gift!

Iedere gift aan de Arnulfus Stichting komt direct en geheel ten goede aan degelijke katholieke journalistiek, daar kunt u van op aan. Maar wist u dat u uw gift ook kunt oormerken voor specifieke projecten die ú van essentieel belang vindt binnen het geheel?

Dit zijn de projecten die de Arnulfus Stichting in het bijzonder onder uw aandacht wil brengen:

  • KN Jong: Hét online platform vóór en dóór katholieke jongeren. Zie kn.nl/jong.
  • KN Rome: Goede verslaggeving uit de Eeuwige Stad, met een eigen correspondent in het Vaticaan.
  • KN Internationaal: Er gebeurt méér in de wereld(-kerk) dan wat wij in West-Europa doorgaans zien! KN brengt het in beeld dankzij correspondenten over de hele wereld, en goede reportages uit o.a. Latijns-Amerika, Afrika, Azië en het Midden-Oosten.
  • KN Online: Juist op internet is een betrouwbare bron van katholiek nieuws essentieel; steun daarom de verdere ontwikkeling van kn.nl als platform voor informatie, inspiratie en verdieping.
  • KN Onderzoek: KN heeft onlangs een grondig en langlopend onderzoek afgerond naar de uitdagingen én kansen van parochies in deze tijden van kerksluiting. Een uniek en urgent project. Steun voor nog meer van dit soort onderzoeksjournalistiek.

 

Indien er op het moment van uw donatie voldoende steun is voor een bepaald project gaat uw gift naar een van de andere projecten of soortgelijke projecten.